Încoronarea Regelui Charles al III-lea

Culisele încoronării lui Charles al III-lea. Antena 3 CNN transmite sâmbătă întreaga ceremonie de la Londra

[Antena3.ro] Zi istorică sâmbătă, la Londra. Cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea sunt schimbări importante de această dată la acest eveniment, față de 1953, de pildă, când a fost încoronată regina Elisabeta a II-a.

Citește mai mult…

Repetiții impresionante pentru încoronarea regelui Charles. Imagini de la parada de la miezul nopții

[Evz.ro] Primele imagini despre cum urmează să arate ceremonia de încoronare a regelui Charles au fost dezvăluite în timpul repetițiilor de dimineață din Londra. Mii de militari din Armată, Marină și RAF-ul au defilat de la Palatul Buckingham, trecând prin Trafalgar Square și Downing Street până la Westminster Abbey.

Citește mai mult…

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, o zi istorică pentru întrega lume, în direct la Știrile PRO TV și pe VOYO

[Stirileprotv.ro] Slujba de încoronare este o ocazie solemnă, religioasă şi plină de simbolism în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei.

Citește mai mult…

Klaus Iohannis participă la ceremonia încoronării Regelui Charles al III-lea

[Jurnalul.ro] Președintele Klaus Iohannis participă, vineri și sâmbătă, la ceremonia și la festivitățile prilejuite de încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla, anunță Administrația Prezidențială.

Citește mai mult…

Regele Charles al III-lea va refolosi robele îmbrăcate de bunicul său la încoronarea de sâmbătă – FOTO

[Hotnews.ro] Regele Charles al III-lea va îmbrăca, în timpul încoronării de sâmbătă, hainele grele aurite purtate de strămoşii săi, inspirate de ţinutele religioase şi menite să evoce natura divină a regalităţii, potrivit AFP.

Citește mai mult…