Cele mai importante tendințe în materie de modă în această toamnă

Noul sezon, noi tendințe. Pășește cu încredere în toamnă asigurându-ți stilul de toamnă.  Iată ́care sunt cele mai importante tendințe despre care trebuie să știi.  

Haine exterioare supradimensionate

Ca întotdeauna, nu poți da greș niciodată cu hainele exterioare supradimensionate în timpul toamnei… mai ales în acest sezon. Pune-ți pe tine cea mai bună haină de lână, puffer sau LBC (Long Black Coat) și această tendință te va ține cald și confortabil, fiind în același timp elegant, un câștig-câștig, nu?

Tonuri bogate de bijuterii

Se așteaptă ca tonurile de bijuterii profunde și luxoase, precum verdele smarald, albastrul safir și roșul rubin să domine paleta de culori pentru această toamnă.

Țesături texturate

Toamna 2023 este despre texturi – gândește-te la catifea plușată, catifea confortabilă și bouclé tactil. Amestecarea diferitelor texturi este o modalitate bună de a face ca ținuta să treacă de la basic la îndrăzneț.

Eleganță discretă

Vorbind despre elementele de bază… eleganța discretă se întoarce, la fel și cămașa albă. Asortează cămașa albă cu niște blugi bine croiți și vei reuși să faci un succes în această tendință. Moda nu trebuie să fie complicată.  

Totul din piele

Pielea nu mai este doar pentru jachete – chiar dacă jacheta de piele va fi esențială – te poți aștepta și la rochii, fuste, pantaloni și chiar cămăși din piele. Versatilitatea pielii te va ajuta să creezi atât un look edgy, cât și unul îngrijit.

Îmbrăcarea cu eșarfă

O altă tendință care te va ține cald este vestimentația cu eșarfă, și poate te întrebi ce înseamnă asta? Pe podiumuri, am văzut cele mai mari branduri aruncând eșarfe, mantale și fulare peste tot felul de ținute. Experimentează cu un ac și ai obținut o eșarfă-cască.

Modele mixte

Amestecarea și confruntarea modelelor este o inițiativă îndrăzneață care câștigă popularitate. Încearcă să asortezi imprimeuri neașteptate împreună, cum ar fi carouri cu animal print sau florale cu dungi. Sau poți merge pur și simplu pe modelul floral care, în mod surprinzător, va fi un model popular pentru acest sezon de toamnă.

Ansambluri monocrome

Să porți o singură culoare din cap până în picioare este o modalitate șic de a face o impresie, și mai ales dacă faci acest lucru într-un ton pastel-galben-auriu, care este cealaltă paletă de culori la modă pentru acest sezon.

Experimentând cu straturi, modele și culori îndrăznețe, garderoba ta se poate transforma odată cu frunzele toamnei, iar tu vei stăpâni arta ținutei de toamnă. Pentru că, deși uneori așa pare, a te îmbrăca cald nu trebuie neapărat să însemne să te îmbraci urât!