Descoperă 5 destinații unice pentru Revelion

Se apropie Revelionul, îmbrățișează farmecul necunoscutului cu aceste extraordinare destinații pentru Anul Nou. În acest articol, îți prezentăm cinci destinații unice pentru un revelion de neuitat.

Praga, Republica Cehă: Un Revelion ca în povești

Piața Orașului Vechi din Praga are o atmosferă fabuloasă cu arhitectura sa medievală, oferind un început de an fermecător, cu show-ul focurilor de artificii deasupra emblematicului Pod Charles.

Rio de Janeiro, Brazilia: Dansează spre Anul Nou pe plaje emblematice

În ritm de samba, cu focuri de artificii uluitoare și cu energia de milioane de oameni care sărbătoresc împreună pe nisip, plajele iconice din Rio de Janeiro oferă cea mai vibrantă petrecere din lume în noaptea de Revelion.

Reykjavik, Islanda: Dansând cu luminile nordice

În Reykjavik, cerul este luminat nu doar de focuri de artificii, ci și de aurora boreală. Bucură-te de o sărbătoare celestă de Revelion cu acest fenomen fascinant al naturii!

Cape Town, Africa de Sud: Focuri de artificii deasupra Table Mountain

Salutați Anul Nou cu o priveliște panoramică. Cape Town va asigura un amestec unic de frumusețea naturii și sărbători  vibrante, deoarece vei putea să vezi focuri de artificii uluitoare afișate pe emblematicul Table Mountain. 

Edinburgh, Scoția: O sărbătoare Hogmanay de neuitat

De la lanterne pe terase până la festivitățile de pe străzi, această extravaganță scoțiană promite o experiență unică de Revelion, încărcată de istorie și de veselie. Trăiește bogatele tradiții ale sărbătorii Hogmanay din Edinburgh.